Bungalowpark Zuiderzee

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Vakantiehuisjes Bungalowpark Zuiderzee

Bungalowpark Zuiderzee is een prachtig vakantiepark in het waterrijke Medemblik met luxe vakantiehuizen aan het water en een subtropisch zwemparadijs. Door de ligging aan het IJsselmeer is er vanuit de Bungalows een waterrijk uitzicht en biedt het de ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een watersportvakantie of visvakantie. Beleef volop actie en ontspanning in de prachtige omgeving van Medemblik.

Het vakantiepark biedt zes soorten bungalows voor 4 tot 6 personen. De bungalows zijn allemaal gelegen aan het water en beschikken over een privé aanlegsteiger voor een sloep of een boot. De luxe bungalows zijn voorzien van alle wenselijke comfort, zoals een open keuken welke compleet ingericht is, badkamer met douche en/of bad, ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras, een tuin met een ligging aan het water en parkeergelegenheid. Het aanbod vakantiehuizen van Bungalowpark Zuiderzee bestaat uit:

• Standaard bungalow 6 pers;
• Comfort bungalow 6 pers;
• Bungalow Deluxe 4 pers;
• Bungalow Deluxe 6 pers;
• Comfort Plus bungalow 6 pers;
• Wellness bungalow 6 pers.


Bungalowscoren.nl: de mooiste vakantiehuisjes

Het is tijd om er even tussenuit te gaan. Op Bungalowscoren.nl hebben wij voor u de mooiste vakantiehuisjes verzameld. Bent u op zoek naar een gezellig vakantiepark in Nederland? Geen probleem! Wij hebben de mooiste, beste en de meest familievriendelijke vakantieparken van ons land verzameld op Bungalowscoren.nl. Zo is een betaalbaar heerlijk weekendje weg zo gevonden en heeft u voordelig een bungalow in Nederland kunnen scoren. En daar doen we het voor!

Vakantieparken

Bekijk en vergelijk de vakantiebungalows op parken als Recreatiepark Duinhoeve, De lindenberg, Hof van Salland, Zuider Zee, Roompot en Marina Parcs. Heerlijk met het gezin even uitwaaien op het strand? Ontdek ons aanbod vakantieparken Zeeland. Op Bungalowscoren.nl hebben wij op dit moment ruim 300 fantastische vakantiehuisjes in Zeeland. Uiteraard dichtbij het strand!

Huisje huren in het buitenland?

Mocht u liever een vakantiehuis/bungalow willen huren in de zon? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. Op onze website hebben wij heerlijke accommodaties voor u verzameld in onder andere: Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Kroatië. Liever op vakantie in eigen land? Wat dacht u van een heerlijke vakantiepark in Limburg of gaat u toch voor een van onze eilanden als Texel of Ameland?